Ciao, jemi 1Fakt Media

NE KRIJOJMË SITIN APO APLIKACIONIN TUAJ FALAS. REALIZOJMË EDHE FUSHATAT E MARKETINGUT PO FALAS!

Dy fjalë mbi ekipin tonë

NJË EKIP KREATIV ME WEB DIZAJNER, STRATEGË MARKETINGU DHE ZHVILLUESVE APLIKACIONESH.

Strategji Marketingu

Publikimi i aplikacioneve apo websiteve në universin dixhital kërkon një plan. Konsultimi është pjesë e biznesit tonë dhe ne jemi gjithmonë këtu për të ndihmuar dhe realizuar fushatat tuaja të marketingut.

Website

Faqet e internetit janë themeli i epokës së informacionit. Ne projektojmë dhe dizenjojmë në detaj idetë tuaja dhe garantojmë se faqet tuaj të internetit do të duken bukur në cilëndo nga pajisjet e e sotme të internetit.

Zhvillim Aplikacionesh Mobile

Aplikacionet duhet të ofrojnë një eksperiencë mahnitëse tek përdoruesit. Ndërfaqja e përdoruesit të aplikacionit tënd e fuqizon emrin e kompanisë tuaj për të krijuar një identitet të plotë.

Ja Çfarë Thonë Klientët për Ne

Këto janë vetëm dy nga dëshmitë e klientëve tanë. Të tjerat mund ti lexoni online.

Richard Roe

Richard Roe

KriTere.com

1Fakt's work initially stood out with their great design. Better yet, they were professional at our first meeting, came prepared with excellent ideas and were ready to work. They proved to be skillful programmers.

Gjeda Uku

Gjeda Uku

Mbleseri.com

Klientela jonë është rritur që nga ndërtimi i faqes së internetit, performanca në motorrët e kërkimit dhe prania në median sociale. Falenderoj 1Fakt Media për shërbimin profesional.